Євген Клопотенко презентує новий український стритфуд у Буковелі
Фото: Євген Клопотенко / Instagram

З 21 грудня в Буковелі розпочинає роботу Atlas Weekend Bar & Après Ski у форматі українських гостин. У дні відкриття на гостей чекатимуть українські dj-сети, частування на локації, інтерактиви.

Першим гостем благодійних гостин стане фронтмен гурту O.Torvald, військовослужбовець Збройних Сил України — Женя Галич, який буде збирати донати на потреби свого батальйону.

Зокрема, Євген Клопотенко презентуватиме новий український стритфуд. Там будуть крумплі, пундики, борщ зі сливовим лекваром, печена картопля з вершками, кримськотатарські чебуреки та деруни. Організатори зазначають, що "це будуть українські страви у фірмовому поєднанні з креативом відомого шеф-кухаря".

"Так сталося, що у нас майже відсутня унікальна українська вулична їжа. Моя мрія змінити цю сферу й запропонувати цікавий, ситний, а головне — український стритфуд. Буде незвично і дуже по-українськи смачно", — коментує Клопотенко.

Зокрема, на локації Atlas Weekend Bar & Après Ski будуть представлені благодійні ініціативи у вигляді крафт-лавки, де гості зможуть придбати продукцію від українських виробників, весь прибуток з продажу якої буде передано на потреби благодійних фондів, а також задонатити на хімічні термогрілки військовим.

Après-ski – із французької "після лиж" – відомий європейський формат гірськолижного відпочинку, дозвілля після катання. Локація розташована на даху другого паркінгу, поруч із 7-м підіймачем.