Зірку "Піратів Карибського моря" заарештували за підозрою в домашньому насильстві
Кадр з фільму

Британського актора Кевіна Макнеллі, найбільш відомого за роллю в серії фільмів "Пірати Карибського моря", заарештували за підозрою в домашньому насильстві, повідомило видання The Sun.

У поліції Лос-Анджелеса пояснили, що 67-річного актора затримали за підозрою в нанесенні тілесних ушкоджень, які спричинили травмування людини. Однак поліціянти відмовилися назвати імʼя жертви, посилаючись на правила конфіденційності.

Водночас дружина Макнеллі, акторка Філліс Логан, заявила, що не знала про його арешт. Наразі Кевіна Макнеллі відпустили під заставу в 40 000 фунтів стерлінгів, але він має постати перед судом наступного місяця.

Актор, якого заарештували в п'ятницю ввечері, наступного дня мав з'явиться на з'їзді шанувальників Dr Who Gallifrey One в Лос-Анджелесі. Організатори повідомили в соціальних мережах, що він не прийде через особисті причини.

Кевін Макнеллі — англійський актор, який працював у театрі, радіо, кіно та на телебаченні. Він відомий тим, що зобразив Джошамі Гіббса — першого помічника капітана Джека Горобця —  у серії фільмів "Пірати Карибського моря".

В 1994 році Макнеллі познайомився з актрисою та лавреаткою премії BAFTA Філліс Логан. В 1996 році в них народився син Девід, а у 2011 році вони одружилися.