Він знову зробив це. Іван Дорн заспівав україномовний кавер
Кадр з кліпу "Тебе нема сьогодні"

Співак Іван Дорн, який працює в Росії, випустив авторський кавер на пісню "Сьогодні" гурту "Океан Ельзи". Це перший україномовний кліп виконавця.

"Бігають мурашки та накочуються сльози від цього треку! Надіюсь, що і вас він не залишить байдужим. Ми з ROZHDEN вклали у цю композицію душу, любов, вдихнули нову силу, переосмислили легендарний хіт "Океану Ельзи" – "Сьогодні". Цьому музичному спадку – 20 років! Особливо вдячний Святославу Вакарчуку та Ріаnобой за можливість бути причетним до такої історії. Сильно пишаюсь цією піснею!" – написав Дорн у себе в Інстаграмі.

У кліпі на пісню, яку Дорн назвав "Тебе нема сьогодні", в головних ролях – він зі своєю дружиною

"Ми зрозуміли, що таку зворушливу та глибоку історію можна показати у кадрі по-справжньому лише з коханою людиною. Ми з моєю дружиною Настею завжди вважали, що особисте має залишатися особистим і не хотіли зайвої уваги. Але через спільні 14 років ми готові до цієї уваги, як дві особи зі своїми світами", - написав Дорн. 

За темою: Не лише Rebelde. "Буремний шлях", "Елен і друзі", "Хор" – 7 серіалів про музичні гурти

Як відреагували у соціальних мережах?

У соціальних мережах захоплюються кавер-версією співака.

"Дивно! Я раніше "Танець пінгвіна" по мільйону разів переслуховувала, а тепер і це диво додалося до скарбнички улюблених. Все-таки українська – співуча та чуттєва мова. З любов'ю із Литви", – пишуть під відео.

"То дізнавалася щось знайоме, то переставала впізнавати. Абсолютно нове і шедевральне. Цікаво переслухати деякі вірші "Океан Ельзи" у музиці Вані", – залишили коментар в Youtube.

"Як завжди, пожежа. Дякуємо за пісню рідною мовою. Я сама з Росії, але всі мої родичі по мамі - українці. Щоразу, коли чую щось українською, чіпляє за душу", – написано під відео.

Чому є негативні коментарі саме про співака, а не пісню?

Попри схвальні відгуки, нагадують Дорну і про його роботу в Росії.

У 2020 році Дорн написав музику для російського мультфільму "Ну, погоди!"

Улітку 2021 року співак виконав одну з ролей в фільмі російського режисера Кирила Серебренникова "Петрови в грипі". І презентував фільм з командою на Каннському кінофестивалі.

У січні 2017 року, під час виступу Івана Дорна у Львові, співак заявляв, що є українським артистом, навіть за кордоном, а в інтерв'ю російському блогеру Юрію Дудю називав українців і росіян братами, а війну – сваркою двох братів.

Після скандалу, який через це розгорівся, музикант опублікував свій вірш-відповідь, де зазначив, що забере з собою в могилу український паспорт.

 Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин