Дивіться трейлер до останнього сезону "Сексуальної освіти" – відео
Кадр з серіалу

Netflix опублікував трейлер до четвертого й останнього сезону "Сексуальної освіти". Прем’єра на стримінговій платформі відбудеться 21 вересня.

Сюжет четвертого сезону розповість, як Отіс (Ейса Баттерфілд) та Ерік (Шуті Гатва) починають навчання в новому Кавендішському коледжі, який "обіцяє бути ще більш розкутим, ніж школа Мурдейл".

Мейв (Емма Маккі) навчається в США, реалізує свою мрію в престижному університеті Воллеса. У трейлері показують, як Отіс та Мейв пристосовуються до стосунків на відстані. Зокрема, у трейлері натякають на розвиток нових стосунків для інших персонажів.

Слоган останнього сезону — "Приготуйте серветки, закінчімо разом". Четвертий сезон складається з восьми епізодів. Netflix підтвердив, що остання серія триватиме 83 хвилини.

Раніше зазначалося, що завершення серіалу було неминучим, оскільки кілька учасників акторського складу оголосили, що вони переходять в інші проєкти та більше не зможуть брати участь у "Сексуальній освіті".

Серед них Симона Ешлі, яка зіграла Олівію, Таня Рейнольдс (Лілі) і Патриція Еллісон (Ола). Крім того, Шуті Гатва, який зіграв Еріка Еффонга в серіалі, стане головним персонажем у хітовому британському серіалі "Доктор Хто".