Під час прем'єри 7 сезону "Рік та Морті" оголосили імена нових виконавців головних ролей
Фото: Warner Bros.

Під час прем'єри 7 сезону "Рік та Морті" команда мультсеріалу повідомила про нові голоси для героїв стрічки — ними стали Єн Кардоні в ролі Ріка та Гаррі Белден уролі Морті, пише BBC.

Досі божевільного вченого Ріка та його онука Морті озвучував один і той самий актор Джастін Ройланд. Він же є і співавтором мультфільму. Однак у січні 2023 року його звинуватили в побутовому насиллі та звільнили з усіх проєктів. Хоч звинувачення з нього зняли, назад до роботи Ройланда не повернули.

У початкових титрах до трейлеру нового сезону також був відсутній надпис "Створено Джастіном Ройландом і Деном Хармоном" і містився лише логотип "Рік і Морті".

Глядачі припускали, що Ройланда замінять відомими акторами, однак творці нового сезону "Рік і Морті" пішли в протилежному напрямку, вибравши відносно невідомих акторів.

Роль Ріка тепер озвучує Єн Кардоні — актор з Бостона, який був диктором на WrestleMania 37 та 36. Він також виконував другорядні ролі в серіалі "Мертві ночі" (Dead of Night), телефільмі "Чиста історія" (Clear History) та "Дорослі" (Grown Ups).

Гаррі Белден, який є новим голосом Морті, раніше працював у фільмі "Джо Пера говорить з тобою" (Joe Pera Talks With You), де він зіграв другорядну роль охоронця. Його найбільшою роботою була роль в телефільмі "Різдво... Знову?!".

Скотт Мардер, який очолював пошук нових голосів, зауважив: "Мета завжди полягала в тому, щоб намагатися зберегти враження від перегляду та дати їм [глядачам] таке ж шоу, яке вони бачили кожного сезону".