Дженніфер Лопес виступила в топі від українського бренду Frolov на Saturday Night Live
Кадр з відео

Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес зʼявилася на американському телешоу Saturday Night Live в топі-сорочці від українського бренду Frolov.

На шоу співачка презентувала новий сингл Cant' Get Enough. Артистка виступила з реперами Latto і Redman. Свій образ Лопес доповнила вкороченим чорним жакетом й штанами-палаццо з високою посадкою та глибокими вирізами. На офіційному сайті бренду вартість дизайнерського топа-сорочки становить 24,360 гривні. 

Зокрема Лопес знялася у весільній сукні від Frolov у першій версії кліпу до Can't Get Enough. А другу версію — зняла українська режисерка Таню Муіньо.

Can't Get Enough є першим релізом з майбутнього дев'ятого студійного альбому Лопес This Is Me...Now, який вийде 16 лютого. Зокрема, того ж дня вийде фільм This Is Me...Now: A Love Story. Стрічка стане "музичним і візуальним переосмисленням її публічного любовного життя", яка буде "оповідальною, інтимною, рефлексивною, сексуальною, смішною і дуже цікавою". Сценаристами фільму також виступили теперішній чоловік співачки 51-річний Бен Аффлек і Мет Волтон.