Мадонна відреагувала на позов щодо затримки початку концерту в США
Фото: EPA

Представники Мадонни та промоутер Live Nation пояснили, що концерт почався пізніше через "технічні проблеми". Вони заявили, що мають намір "рішуче захищати цю справу", повідомили в Billboard.

У спільній заяві представники Мадонни та Live Nation зазначили, що шоу в Брукліні почалося за планом, за винятком технічної проблеми, що виникла 13 грудня під час саундчеку. Це спричинило затримку, яка "була добре задокументована в тогочасних повідомленнях преси".

Окрім концерту 13 грудня, співачка провела у Брукліні ще два шоу 14 та 16 грудня. Відвідувачі цих концертів також подали на неї скаргу через затримки шоу.

Зокрема, вони заявили, що щойно завершена європейська частина Celebration Tour "отримала схвальні відгуки", й пообіцяли боротися зі звинуваченнями в позові. Водночас The Guardian стверджує, що частину шоу на лондонській Арені O2 теж затримали або скоротили через технічні проблеми.

Раніше Майкл Феллоуз і Джонатан Хедден звинуватили Мадонну, Barclays Center, де відбувалося шоу, та промоутера події Live Nation у "недобросовісній, нечесній та оманливій торговій практиці" й "безглуздому використанні неправдивої реклами" — а це, як вони стверджують, є порушенням контракту.

Вони зазначили, що в оголошенні концерту співачки 13 грудня заявлялося, що шоу розпочнеться о 20:30, але 65-річна виконавиця вийшла на сцену лише після 22:30.

За словами позивачів, через закінчення концерту о першій ночі вони "зіткнулися з обмеженням громадського транспорту та підвищеними витратами на приватний транспорт". Зокрема, пізнє закінчення концерту також вплинуло на їхню здатність "подбати про свої сімейні й робочі обов’язки наступного дня".