Фото: depositphotos.com

Пропонуємо вашій увазі добірку рецептів тортів і десертів, що ідеально підійдуть до святкового столу на день народження, іменини чи будь-яку урочисту подію.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Прості рецепти тортів в домашніх умовах

Київський торт

Легендарний торт "Київський" можна легко приготувати вдома. Хрумкі білкові коржі, ніжний крем та горіхи чудово гармонують у десерті, створюючи незрівнянний горіховий смак. 

Просто, але неймовірно смачно: як швидко приготувати торт "Київський" удома

Фото: rud.ua

Полуничний торт

Полуниця – королева десертів. До того ж не тільки смачна, а ще й дуже корисна. Бісквітний торт з полуницею чудово підійде на свято для дівчини чи жінки, а також всім любителям цієї ягоди.

Що приготувати з полуниці: смачний рецепт полуничного бісквітного торта

Фото: YouTube-канал ''Смачно ТУТ''

Торт "Наполеон"

Цей торт – класика на будь-які свята, а особливо на день народження чоловіка. Торт у міру солодкий, витриманий, ніжні коржі зі смачним заварним кремом. А якщо дізнатися кілька секретів від шеф-кухаря Володимира Ярославського, ваш "Наполеон" стане родзинкою святкового столу. 

Рецепт торта "Наполеон" від Ярославського

Фото: cookpad.com

Торт "Спартак"

"Спартак" – це справжній шоколадний медовик, який дуже полюбився господиням. Готується в домашніх умовах просто, а виглядає на святковому столі – розкішно. За бажанням можна зробити торт високим – з 30 коржів.

Торт "Спартак": як приготувати розкішний шоколадний медовик

Фото: Філіжаночка – рецепти на кожен день

Торт "Червоний оксамит"

Яскравий бісквіт з соковитим просоченням і ніжним кремом: що може бути смачніше? Цей торт чудово підійде, щоб потішити коханих та рідних людей. Пропонуємо приготувати легендарний американський "Червоний оксамит" за рецептом Лілії Цвіт. 

Легкий рецепт торта "Червоний оксамит" у домашніх умовах

Фото: Depositphotos

Торт "Снікерс" 

Незвичайним десертом до святкового столу стане торт "Снікерс". Приготувати його не важко, хоча він і вимагає багато інгредієнтів. Але смакує торт надзвичайно, особливо сподобається любителям шоколадних та горіхових смаків. 

Як приготувати повітряний торт "Снікерс" у домашніх умовах

Фото: Depositphotos

Що приготувати крім торта: смачні рецепти десертів 

Італійська пана-кота

Крім торта можна приготувати десерт у стаканчику без випічки. Кожна господиня може урізноманітнити рецепт на свій смак – додавши желе з ягід чи сезонних фруктів.

Рецепт італійської пана-коти до святкового столу

Фото: YouTube-канал ''Вдома Смачніше''

Меренговий рулет

Меренга – ніжний білковий десерт, який чудово доповнить святкове меню. Готується дуже легко, а результат перевершує сподівання – рулет настільки повітряний і легкий, що просто тане в роті.

Як спекти меренговий рулет: перевірений рецепт Лілії Цвіт

Фото: Depositphotos

Японські тістечка моті

Моті – вже популярний десерт в українських кав'ярнях. Це тістечка з рисового борошна з начинкою. Начинка може бути вашою фантазією: підійдуть всі улюблені фрукти чи ягоди. Крім того, моті мають хороший склад з невеликою кількістю цукру, їх із задоволенням смакують і дорослі, і діти.

Покроковий рецепт моті: як легко приготувати корисний японський десерт вдома

Фото: Depositphotos