Перемоги та поразки Манукяна, Стаховського, Костюк. Боксерський рейтинг. Футбольні новини
Фото: depositphotos.com

Велоспорт

З 11 по 15 листопада в болгарському місті Пловдів відбудеться чемпіонат Європи з велотреку. Українська збірна також візьме участь в змаганнях.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет на своїй сторінці у Facebook. 

Національна збірна України з велотреку буде представлена 22 спортсменами: 
  • Жінки: Любов Басова, Олена Старікова, Юлія Бірюкова, Вікторія Бондар, Анна Нагірна, Ганна Соловей, Ксенія Федотова, Тетяна Клімченко, Олександра Логвинюк, Соломія Лукачук, Юлія Скорищенко, Вікторія Ярошенко.
  • Чоловіки: Володимир Джус, Роман Гладиш, Виталій Гринів, Владислав Щербань, Тадей-Іван Чебанець, Дмитро Стовбецький, Богдан Данильчук, Владислав Денисенко, Ілля Клепіков, Максим Васильєв.
На чемпіонаті Європи буде розіграно 22 комплекти нагород в 11 дисциплінах. 

Дзюдо

Україна здобула бронзу на молодіжному чемпіонаті Європи до 23-х років з дзюдо, що проходив у місті Пореч, Хорватія.

Призером став Геворг Манукян, який виступає у ваговій категорії до 81 кг.

Вирішальна сутичка завершилася у додатковий час, коли вже на дев'ятій хвилині Манукян зумів кинути на іппон угорця Роберта Райкая.

У медальній таблиці Україна розділила 17 місце з Румунією, Словенією, Чехією, Швецією та Косово. У всіх команд по одній бронзовій медалі. 

Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Футбол

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував можливість натуралізації англійського футболіста українського походження – Макса Кілмана.

На пресконференції перед матчем збірної у Польщі тренер заявив: "Так, ми спостерігаємо за ним. Але для того, щоб виступати за національну команду, йому потрібно отримати український паспорт".

Теніс

Українська тенісистка Марта Костюк поступилась росіянці Вєрі Звонарьовій на останньому в жіночому тенісному сезоні турнірі в Лінці, США.

Для Костюк це була остання гра в сезоні 2020.

До Марти Костюк з турніру у Лінці вибули ще дві українські тенісистки – Даяна Ястремська та Катаріна Завацька. Проте у турнірі залишилась Ангеліна Калініна, яка зіграє у першому раунді проти бельгійської тенісистки Еліз Мертенс.

Сергій Стаховський перервав власний сезон поразок перемогою у першому раунді Челенджеру в Братиславі. Українець у двох сетах переміг словенського тенісиста Лукаша Лацко. 

У другому раунді Сергій Стаховський зіграє проти росіянина Романа Сафіулліна. 

Бокс

Позиції українських боксерів в рейтингу BoxRec змінились через результати останніх боїв.

Найвищу сходинку зайняв Олександр Усик, який переміг Дерека Чісору. Наступним у рейтингу став Василь Ломаченко. Трійку лідерів замикає Сергій Дерев'янченко. 

Єдиний з українців чинний чемпіон світу Артем Далакян перебуває на 11-й сходинці.
  • Подвійна перемога. Збірна України з футзалу здобула другу перемогу за два дні
  • Предки кличуть. Чи може англійський футболіст виступати за збірну України?
  • Перемоги Ус, Пустового, юніорської збірної з дзюдо та збірної з самбо – дайджест