Аліна Паш не поїде на Євробачення. Її "довідка-доказ" фальшива – Суспільне
Аліна Паш. Суспільний мовник

Переможниця Нацвідбору Аліна Паш знімає свою кандидатуру як представника України на конкурсі Євробачення-2022, написала вона в Instagram. 

"Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз – зовнішня, яка прийшла в мою країну у 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. Ми зв’яжемося з Суспільним та підпишемо всі необхідні документи. На жаль. Мені справді дуже жаль", – каже Паш.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Артистка додала, що вона не політик і не має армії піарників, менеджерів, юристів, аби протистояти атаці та натиску, зламам її соціальних мереж, погрозам.

"А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України. Я громадянка України. Я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України у світ. У що вилилась ця історія – зовсім не те, що я закладала у свою пісню", – написала вона.

За годину до заяви про те, що Паш знімає свою кандидатуру як представника України на Євробаченні, співачка повідомила, що всередині команди з’ясували обставини, які дали підстави для заяви речника ДПСУ про нелегітимну довідку.

На позачерговому засіданні Оргкомітет Нацвідбору ухвалив рішення, що співачка Аліна Паш не представлятиме Україну на Євробаченні-2022.

Підставою стала офіційна відповідь Державної прикордонної служби від 16.02.2022 року про недостовірність документа про перетин кордону з Кримом зі сторони України, який Суспільному надала команда артистки. 

Аліна Паш не поїде на Євробачення. Її "довідка-доказ" фальшива – Суспільне
Джерело: Суспільне

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин